sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Rambolle kolmas tila Kemin maastoissaTerveiset helteiseltä hiekkakuopalta Kemistä ... Harmittavaa että Ramppa ei huonon alkuerän jälkeen pystynyt kilpailemaan sertistä, mutta hienoa että finaalijuoksussa petrasi ja sai ihan kivasti pisteitä!

Rata oli todella haastava ja hieno ...

Heti alussa jyrkkä mutka vasempaan ja montun rinnettä ylös, siinä Rambo veti pitkäksi mutta korjasi sitten rinteeseen! Aivan liikaa intoa lähdössä ja kun päästin irti niin ampasi liikkeelle kuin ohjus, mutta viehe kaarsikin yllättäin väärään suuntaan "koiran mielestä." 

Juoksupari lähti ihan väärään suuntaan ja Rambon juostessa rinnettä alas vieheen perässä pari tuli vastaan ja melkein kylkeen, jolloin kisa keskeytettiin ja  pari poistettiin radalta, vain Rambo jatkoi puolesta välistä yksin loppuun asti.Finaali olikin sitten ilahduttavasti puhdas juoksu vaikka jäbä juoksi yksin ...  Jeee!!! Tähän voisi todeta että Loppu hyvin kaikki hyvin! :o)Ihana päivä kaikenkaikkiaan ...

Aurinko helli montunpohjaa, mutta pienoinen tuulenvire piti huolen siitä ettei keli ollut liian helteinen kilpailijoille. Paljon vanhoja ystäviä oli paikalla ja uusiin harrastajiin tutustuttiin! :o)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti