sunnuntai 19. elokuuta 2012

International Jyväs coursing 2012

Rambon sijoitus 2/19 kera SERTIN coolsmileyheartyesPalkinto posetus kotona

Olihan ihan huikean fantastinen päivä ....Palkintojen jaon jälkeen ... Sertivoittajan on helppo hymyilläcool

  Alkuerien jälkeen jäbykkä oli sijalla 7, mutta erot kärkeen aivan minimaalisen pienet, joten finaalijuoksu ratkaisi paljon ja olin aidosti hämmästynyt ja suuresti iloinen kun Ramppa onnistui metsästämään kolmannen sertinsä!

Ramppa ja siskot Pircco ja Pocca ...

 Tämänpäivän Sertivoittajia koko kööri yeslaughheartOn ne vaan hurjan hyviä maastojuoksijoita koko TC No -pentue!!!heartSuuri kiitos kuvasta Ruuskasen Sintulle

Osa tuomareista tuli ruotsista ja loppupuheenvuorossa suomalaiset koirat saivat kovasti kehuja hienosta luonteesta  .... siitä kuinka sujuvasti kaikki meni eikä diskejäkään tullut kuin yksi, vaikka koiria oli niin valtava määrä coolKyllä sitä kuunnellessa tunsi taas ylpeyttä rinnassayesKeli Jyväskylässä oli todella helteinen ja pellolla paljon "katkarapuja" meikäläinen mukaanlukienlaughPäivä venyi reilusti yli 18 tunnin mittaiseksi ja olo myöhään illalla kotiin ajellessa lähinnä rähjäinen mutta ah, niin onnellinen!!!smiley

Olimme liikenteessä koko porukan kera ja kyllä täytyy kehua pikku pirpanan matkustustaitoa .... Ruffe nukkui autossa mennen tullen, ei tarvinnut edes pisulle pysähtyäyes Ja meno kisapaikalla oli riehakas ja innostunut!

Paikalla oli paljon muitakin pentuja, jotka valitettavasti saivat tuta Ruffen taistelijan luonteen .... kimppuun vaan ja onnea!cheekyJa kaikki ihmiset ja koirat olivat pennun mielestä niin mielenkiintoisia heartTässä tutustutaan Bulmastiffi Phoebeen, joka oli niiiin ihana tyttö ja Ruffe sai naamalleen kunnon kuolamössän pusuttelujen yhteydessä heartlaughTästä on hyvä jatkaa parin viikon päästä Kalakukkomaastoihin Nilsiään!!!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti