sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kisareissu raportti ...


Oikein mukava reissu Isokyrössä takana. Kotosalla oltiin puolenyön maissa ...
 Tapahtumarikas päivä josta ei puuttunut jännitystä tai "dramatiikkaa." Alkuerät meni pojilta kivasti, Rambo pisteillä 240 ihan kärjen tuntumassa (viidellä ensimmäisellä vain muutaman pisteen ero ja kaksi sertiä jaossa ja mukana 2 valiota) Jännitys oli siis melkoinen lähdettäessä finaaliin ... Meidän tuurilla TIETTY pitkä odotus lähtöalueella kun viehe tarttui mönkijän renkaaseen palautusvaiheessa. Rambo kävi tosi kuumana ja hermoili että miksei jo pääse matkaan ja sit kun viimein lähtö tapahtui niin se sinkosi otteestani väärään suuntaan eikä heti nähnyt viehettä missä se kulkee ja juoksi niin vaarallisella ajolinjalla että lähtö piti keskeyttää ja nolla pistettä!!! Ensi reaktioni oli että, EI VOI OLLA TOTTA, mutta mikäs teet tällaista tää on
Ruffe juoksi alkuerässä pisteet 222 ja paransi finaalissa huikeasti 254, 6/8 kera Sa.n.

 Ja kerrotaanpas vielä sekin että Robin pääsi juoksemaan koejuoksun kakkosradalla ja juoksikin upeasti, joten jospa ensi kaudella, joka onkin Robsun viimeinen kisakausi, kokeillaan vielä josko itse kisassakin kulkisi yhtä hyvin. ;)

Hailuodossa viikon päästä jatketaan!

Nyt meillä on kaksi "kultaista" whippettiä, kun Ruffe palkittiin Sa sijoituksesta ja Rambollahan tällainen jo on  parin vuoden takaa.


 Ihan kaikessa ei kuitenkaan ollut huonoa tuuria, sillä onni suosi arpajaisissa!
Peräti viisi ostamastani kuudesta arvasta voitti: pari kuonokopan pidikettä, aktivointipallo ja lippis ...  Yeah :DKisat oli kaikinpuolin hienosti järjestetty.
 Leirintäalue jonne vaunumme parkkeerasimme oli kisa-alueen välittömässä läheisyydessä rauhallisella luonnonkauniilla paikalla, joten väliajalla kävimme vaunussa keittämässä kahvit ja levähtämässä.

Vaikka vastoinkäymisiä radalla tulikin niin kuitenkin reissun kokonais saldo jää reippaasti plussan puolelle! Tunnelma oli kertakaikkiaan hieno ja kisaajat ilosella mielellä, eikä vähiten ihanan aurinkoisen kelin vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti